Stichting Wishful Africa

Hudsonlaan 142

5223 SL

’s-Hertogenbosch

06-55895431

info@wishfulafrica.nl

KvK 851884684

RSIN 8518 84 684

Stichting Wishful Africa is een jonge, kleine non-profit organisatie opgericht in 2012 en ontstaan uit passie en liefde voor het continent Afrika en haar bevolking. Wishful Africa heeft als doel de leefomstandigheden en zelfredzaamheid van bewoners in zuidelijk Afrika te verbeteren door het bieden van directe micro hulp.

Stichting Wishful Africa is opgericht door 2 dames uit ’s-Hertogenbosch.

 Germa Kneepkens - secretaris/penningmeester

 

Tijdens mijn reizen door Afrika heb ik geweldige mensen mogen leren kennen, met realistische dromen en geweldige ideeën. In veel gevallen vervliegen deze omdat zij de mogelijkheden niet hebben om ze te verwezenlijken. Dáár wil ik iets aan doen. Op kleine schaal individuele hulp bieden zodat je direct resultaat ziet. Mijn droom kwam uit met het oprichten van de Stichting Wishful Africa samen met Vanessa die dezelfde passie en drive heeft.”

Germa werkt bij Achmea

Vanessa Spijkers - Voorzitter

 

“De eerste keer dat ik Afrika als vrijwilliger bezocht was ik opslag verliefd! Het land, de mensen, de vriendelijkheid, de geuren, de lach, de schoonheid was overweldigend. Maar ook het verdriet, de strijd, het onrecht, de armoede, de contrasten en de ziektes waren onbegrijpelijk voor mij. Terug in Nederland liet Afrika mij niet los, ik móest terug om nog meer te helpen. Iedere keer als ik Afrika verliet voelde ik me machteloos. Tot ik op die ene dag de juiste mensen ontmoette waarmee ik de passie en liefde kon delen….en zo werd  Stichting Wishful Africa geboren en een droom werkelijkheid.”

germa@wishfulafrica.nl

Vanessa is eigenaresse van

Uiteraard zou Stichting Wishful Africa nergens zijn zonder vrijwilligers. Maak hier kennis met deze bijzondere mensen.

Huishoudelijk reglement en Akte van oprichting

Privacyverklaring

© 2016 Alle rechten voorbehouden Wishful Africa